A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Інформаційний лист

Дата: 06.07.2017 10:07
Кількість переглядів: 1001

Фото без описуЗабезпечення надання інформаційних послуг громадам-членам належить до головних статутних завдань Асоціації міст України. Реалізації цього завдання слугують власні інформаційні ресурси АМУ, серед яких важливе місце займають офіційний веб­сайт www.auc.org.ua та акаунт організації у мережі Фейсбук #АМУ.

    Сайт АМУ, модернізований у минулому році, є визнаним достовірним джерелом інформації про стан місцевого самоврядування та життя громад, професійної аналітики щодо децентралізаційної реформи, секторальної децентралізації та інших тем сучасного місцевого самоврядування в Україні.

  Завдяки участі представника АМУ у засіданнях Кабінету Міністрів у стрічці новин на сайті Асоціації оперативно публікується інформація про урядові рішення що стосуються питань місцевого самоврядування та розвитку громад. Окрім того, тісна співпраця експертів АМУ з парламентськими Комітетами забезпечує можливість інформування користувачів сайту про процес удосконалення законодавчого поля місцевого самоврядування та децентралізаційної реформи.

   Також веб-сайт АМУ слугує інтерактивним майданчиком для експертного діалогу представників місцевого самоврядування, обміну досвідом, напрацювання пропозицій для удосконалення галузевого законодавства. З головної сторінки сайту через блок «Децентралізація: галузевий діалог» забезпечено перехід на 10 тематичних платформ за напрямками: місцеві фінанси, земля та майно, освіта, охорона здоров'я, соціальний захист, адміністративні послуги, ЖКГ, сталий економічний розвиток, кадри та організація роботи, об'єднання громад.

Фото без опису

   Слідкуйте за новинами на сайті АМУ, спілкуйтеся з нами у мережі Фейсбук! Переконані, що для Вас і працівників місцевої ради сайт та інші інформаційні ресурси Асоціації будуть корисними у щоденній роботі як неупереджене першоджерело новин та іншої інформації у сфері децентралізації та муніципального розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь