A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Діти із Коропа взяли участь у таборі «Січ»

Дата: 11.07.2017 10:03
Кількість переглядів: 969

Фото без описуУ Чернігівській області другий рік поспіль  Чернігівська спортивно-патріотична організація «Січ»  спільно із Спортивним Клубом «Анти» організовує та проводить молодіжний спортивно-патріотичний табір «Січ».

  Цього року у заїзді, який проходив з 1 по 10 липня в смт Сосниця прийняли участь діти із 19 районів Чернігівської області, в тому числі і з Коропщини.

  Молодіжний спортивно-патріотичний табір "Січ" – це табір, де молодь може відчути дух козацтва та побратимства, здобути нові навики та поділитись своїми. Табір "Січ" – це територія вільних і щасливих людей, котрі живуть на своїй, Богом даній землі, плекають українські традиції і звичаї та готові боронити свою Батьківщину.

 

Фото без опису

   Протягом заїзду учасники детальніше ознайомились із історією України та рідного краю, навчились володіти історичною (шаблі, луки), метальною (сюрікени та ножі) та сучасною зброєю (АК, РПГ, гранати), освоїли базу тактичної підготовки та першої домедичної і тактичної медицини. Також на таборі відбулись уроки верхової їзди, рукопашу, радіоаматорства, човнярства, виживання та таборування та теренові ігри.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Під час таборування відбулись екскурсії до Батурина, Менського зоопарку та музею українського письменника, кінорежисера, кінодраматурга, художника та класика світового кінематографу Олександра Довженка.

   Протягом заїзду учасники грали у спортивні ігри та знайомились із цікавими людьми, такими як Олександр Ясенчук (український журналіст, історик, ідеолог), друг Немирний (боєць Добровольчого Українського Корпусу), радіоаматор Олександр Клименко, учасники Українського Іноземного Легіону м. Ніжин.

 

 

 

За інформацією Чернігівської спортивно-патріотичної організації «Січ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь