A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На виконкомі погодили Бюджетний регламент Коропської селищної ради

Дата: 27.02.2018 09:55
Кількість переглядів: 893

Фото без опису26 лютого в малому залі районної ради відбулося засідання виконавчого комітету, яке злагоджено та організовано провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Василь Кравченко.

Розпочали роботу з приємного. Василь Андрійович привітав старосту Городищенського старостинського округу Наталію Антоненко з ювілейним днем народження. Всі присутні побажали колезі міцного здоров’я та плідної праці на ниві місцевого самоврядування.

 

Фото без опису

Після цього члени виконкому приступили до розгляду проектів рішень, яких налічувалося більше тридцяти.

Фото без опису

Начальник фінансового управління селищної ради Наталія Басанець проінформувала щодо питань бюджетної сфери. Зокрема, заслухали звіт про виконання селищного бюджету за рік минулий (доходи - 107398,1 тис. грн., видатки - 102606,7 тис. грн.), витрачання коштів резервного фонду, внесли зміни до селищного бюджету на рік теперішній. Також одноголосно погоджено винесення на затвердження пленарного засідання Бюджетний регламент селищної ради, згідно якого у процес формування основного кошторису громади буде залучатися громадськість.

Фото без опису

Без заперечень члени виконавчого комітету погодили на затвердження пленарного засідання ряд Програм Коропської селищної ради та внесли відповідні зміни до діючих.

Фото без опису

Головний спеціаліст земельного відділу Лариса Дорошенко представила присутнім Програму  виготовлення Генерального плану населених пунктів та детальних планів на території Коропської селищної ради у 2018 році в новій редакції.

Фото без опису

Щодо Програм соціальної сфери заслухали інформацію Лариси Ларченко – начальника відділу соціального захисту населення селищної ради. Зокрема, фінансове забезпечення Програми по соціальному захисту та підтримки громадян Коропської селищної ради, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни, воїнів афганців та учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на 2018 рік погодили в новій редакції, спрямувавши 15 тис. грн. за рахунок коштів обласного бюджету, наданих на виконання повноважень  депутатів обласної ради Володимира Селянського в сумі 10 000 грн. та Дмитра Іванова в сумі 5000 грн. для надання адресної матеріальної допомоги.

Фото без опису

Заступник селищного голови Олег Мельоха проінформував щодо потреби у погодженні Програми сприяння розвитку комунального підприємства «Вода» на рік теперішній та внесенні змін до  Програми щодо здійснення управління майном комунальної власності Коропської селищної ради, що стосується частини фінансування на виготовлення технічних паспортів.

Фото без опису

Щодо оренди майна комунальної власності Коропської селищної ради заслухали інформацію від Тетяни Свердлової – начальника відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування.

Фото без опису

Одноголосно члени виконавчого комітету прийняли рішення стосовно утворення Координаційної ради у справах дітей та комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Коропської селищної ради. По даних питаннях доповідала начальник відділу – служби у справах дітей Наталія Величко.

Фото без опису

Начальник відділу організаційної роботи Наталія Ющик ознайомила присутніх зі списком громадян, які перебувають на квартирному  обліку, Інструкцією з діловодства у Коропській селищній  раді та її виконавчих органах та щодо заяв громадян, винесених на засідання даного виконавчого комітету.

Всі пропозиції, озвучені  на засіданні виконавчого комітету, взяті на відповідний контроль до виконання.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь