A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Завершальна стадія освоєння державної субвенції

Дата: 05.01.2018 08:43
Кількість переглядів: 973

КП «Благоустрій» Коропської селищної ради нещодавно поповнився ще двома одиницями спецтехніки: деревоподрібнючою машиною ЩРТ-2 та  екскаватором Амкодор 702 ЕВ-02 з коштів державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ.

Серед технічних переваг деревоподрібнюючої машин можна відмітити подачу сировини, яка  здійснюється на 90° від осі розміщення трактора -щепоріза-прицепа. Це суттєво спрощує роботу при завантаженні сировини в деревоподрібнюючу машину. Також перевагою є велика продуктивність – до 10,0 куб.м/год. (6 тонн/год.), в залежності від типу подрібнюваного матеріалу; великі об’єми подрібнюваних відходів деревини в діаметрі до 160 мм, шириною до 240 мм, будь-якої довжини; наявність механізму подачі сировини в робочу зону машини; можливість гідравлічного регулювання розмірів фракції щепи на виході від 10 до 30 мм; регулювання напрямку і висоти викиду щепи з щепопроводу.

Якщо раніше,- говорить директор КП «Благоустрій» Сергій Мурашко,- при обрізці та вивозу гілок з центрального парку та вулиць селища було задіяно  5-6 робітників, то за допомогою нового обладнання роботу зможуть виконувати  2 максимум 3 робітники; також зменшиться наповнюваність сміттям (гіллям) території самого полігону твердих відходів, вся обрізана сировина буде перероблятися в біопаливо з перспективою переробки таких відходів у тирсяно-паливні брикети для дров’яних котлів, в зв’язку з економією коштів на газове опалення, що дасть змогу у майбутньому отримати і додатковий прибуток.

Не менш потужною технічною одиницею є і екскаватор Амкодор 702 ЕВ, призначений для виробництва земляних робіт, що виконуються на грунтах різних категорій. Неповноповоротне екскаваторне устаткування встановлюється ззаду трактора на спеціальній рамі. На екскаваторі передбачено застосування змінних ковшів  об’ємом 0,16м3 до 0,24м3. Екскаватор-поргрузчик на базі МТЗ зможе використовуватися у будівництві, при роботах в сільському і комунальному господарстві в різних кліматичних умовах при різних температурних режимах.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь