A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вітали чарівних жінок Коропського краю

Дата: 07.03.2018 08:24
Кількість переглядів: 896

Фото без опису6 березня у Коропському районному будинку культури  відбувся святковий концерт до Міжнародного дня жінок.  На початку заходу селищний голова Віктор Журавель привітав чарівних жінок Коропщини  зі святом.

- Говорячи про жінку, ми в першу чергу бачимо перед собою наших матерів, які подарували нам життя, вивели в люди, радіють кожним нашим успіхам і переживають за наші невдачі; ми бачимо своїх дружин, з яким все життя ділимо біди і радості; бачимо своїх доньок, за яких вже несемо відповідальність як батьки; бачимо сестер, колег по роботі, рідних і близьких нам людей. І саме в день цього весняного свята найбільше розумієш, яка відповідальність лежить на наших чоловічих плечах, - наголосив Віктор Іванович.

Фото без опису

До привітань також приєдналися голова районної ради Михайло Мазуренко та виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Віктор Кузуб. 

Фото без опису

Почесними грамотами та подяками за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди свята – Міжнародного дня прав жінок і миру були нагороджені медична сестра-масажист відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради Любов Корж, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення виконавчого комітету Коропської селищної ради Олена Протасова, вчитель української мови і літератури Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка Надія Кучук, оператор комп’ютерного набору відділу культури і туризму Коропської селищної ради Валентина Бережна, технічний директор радіоорганізації «Коропське районне радіомовлення – Короп ФМ» Олена Лебідь, спеціаліст фінансово-господарського відділу районної державної адміністрації Наталя Поліщук, головний спеціаліст Коропського відділу обслуговування громадян Сосницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Світлана Гріневич та начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Людмила Пацук.

Фото без опису

Після урочистої частини для прекрасної половини суспільства учасники художньої самодіяльності Коропщини представили чудову концертну програму.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь