Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Міграційна служба

Отримав послугу – залиш відгук

Друзі, хочемо нагадати, що у всіх підпорядкованих  територіальних підрозділах УДМС у Чернігівській області, а також у Паспортному сервісі, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 51- а, ви маєте можливість оцінити якість наданих адміністративних послуг.

09:45 26.05.2021

Готуємося до літніх канікул завчасно!

А літо вже скоро! І літні канікули не за горами! Плануючи відпочинок, радимо завчасно потурбуватися про наявність паспорту для виїзду за кордон, у вас та ваших дітей, а також перевірити їх терміни дії, оскільки це є однією із умов для успішного перетину кордону.

16:57 18.05.2021

Як працюють підрозділи міграційної служби Чернігівської області в умовах «червоної» зони

Всі підрозділи міграційної служби області надають послуги у звичайному режимі https://bit.ly/3wivMga за умови дотримання рекомендацій МОЗ (перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань), проте такі підрозділи як Носівський РС та Менський РС тимчасово надають послугу лише з видачі готового документу! Запис до електронної черги у цих підрозділах призупинено!

14:22 31.03.2021

Готуємося до ЗНО-2021

Нагадуємо, що з 1 лютого 2021 року розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, яка триватиме до 05 березня 2021 року https://bit.ly/3pGhbal

14:12 04.02.2021

Готуємося до виборів завчасно!

   УДМС України в Чернігівській області нагадує, що 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори, а тому саме час перевірити дійсність свого паспорта громадянина України для реалізації свого виборчого права. Прийти на вибори ви маєте право як з паспортом громадянина України у вигляді книжечки (головне щоб своєчасно була вклеєна фотокартка при досягненні 25-и чи 45-ти річного віку),  так і у вигляді сучасного документу ID-картки. Важливим є також цілісність даних документів (відсутність пошкоджень або цікавих малюнків вашої малечі).

11:16 23.09.2020

Нова послуга від Державної міграційної служби

   15 липня  в Коропському районному секторі управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області видано перший паспорт, оформлений в рамках реалізації експериментального проєкту, який діє з 28  травня цього року, коли  особі віком від 14 до 18 років за її бажанням при оформленні паспорта громадянина України у формі картки можливо одночасно зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків платником податку без заповнення та подання облікової картки фізичної особи-платника податків чи будь-яких інших документів.

09:10 17.07.2020

Нова послуга від Державної міграційної служби України

  З 28.05.2020  підрозділами  ДМС, ДП «Документ» та ЦНАП ( в Чернігівській області це Чернігівський та Прилуцький) запроваджується реалізація експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини шляхом забезпечення можливостей фізичним особам віком від 14 до 18 років під час оформлення паспорта громадянина України вперше за їх бажанням одночасно зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків платником податку без заповнення та подання облікової картки фізичної особи-платника податків чи будь-яких інших документів.

15:30 28.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь