A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Засідання «круглого столу» з учасниками бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2017 17:27
Кількість переглядів: 1032

Фото без опису  15 лютого, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення радянських військ з Афганістану, в приміщенні районної ради відбулося засідання «круглого столу» з учасниками бойових дій на території інших держав.

    В роботі засідання взяли участь перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації Ніна Лемеш, заступник голови районної державної адміністрації Валентина Саволєй, заступник голови районної ради Віктор Дворецький, голова селищної ради Віктор Журавель, заступник голови селищної ради Олег Мельоха, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, рідня загиблих.

Фото без опису

  Відкрила засідання заступник голови районної державної адміністрації Валентина Саволєй, зазначивши, що метою зібрання є вшанування пам'яті  загиблих та наша шана і вдячність живим воїнам-інтернаціоналістам.

Фото без опису

  Щодо напрацювань в соціальній та економічній сферах області повідомив перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, який детально висвітлив питання щодо подальшого функціонування Коропської центральної районної лікарні.

   Голова спілки Афганців Коропського району Іван Сиченко окреслив проблеми сьогодення, що стосуються їхньої організації. Підіймали питання стосовно збільшення фінансування на зубопротезування, видачі безкоштовних ліків у аптеках та путівок на санаторне лікування, встановлення пам’ятного знаку загиблому воїну в зоні АТО, оформлення земельних ділянок учасникам бойових дій.

Фото без опису

   Заступник голови районної ради Віктор Дворецький зазначив, що всі питання та пропозиції на районному рівні будуть розглянуті та вирішені.

  «Не буде стояти осторонь і об’єднана громада» - акцентував голова селищної ради Віктор Журавель. Віктор Іванович повідомив, що на четвертій сесії восьмого скликання Коропської селищної ради було затверджено Програму по соціальному захисту та підтримки малозабезпечених громадян Коропської селищної ради, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни, воїнів-афганців та ліквідаторів аварії на ЧАЕС на території Коропської селищної ради  на 2017 рік.

Фото без опису

  Щодо отримання безкоштовних адвокатських послуг проінформувала Наталія Ющик - заступник начальника відділу «Коропське бюро правової допомоги» Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

   На всі запитання учасники зібрання отримали змістовні відповіді, зауваження були враховані.

Фото без опису

Фото без опису

   Після засідання «круглого столу» відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам в Афганістані та меморіальної дошки «Небесна сотня».

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь