A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Роль інформаційних та електронних ресурсів у розвитку громади: перші кроки грантового проекту Коропської ОТГ

Дата: 27.10.2017 16:59
Кількість переглядів: 723

Фото без описуУ липні поточного року Коропська селищна рада  виграла свій перший грантовий проект на тему: «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні».

Організаторами гранту було представництво USAID-Україна щодо програми IREX-ПУЛЬС.

Сьогодні відбувся перший  інформаційний захід  під назвою «Роль інформаційних та електронних ресурсів у розвитку громади», на який прийшли пересічні громадяни. Головний спеціаліст відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту селищної ради Андрій Белан, розпочинаючи  захід, звернув увагу присутніх на важливу функцію інформаційних ресурсів в житті громади, та зауважив на тому, що офіційний сайт Коропської селищної ради займає друге місце в області.

Фото без опису

До слова були запрошені начальник  відділу інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю селищної ради Наталія Величко, яка пояснила як  надіслати повідомлення через електронну приймальню офіційного сайту, та  технічний директор комунального підприємства «Радіоорганізація  «Коропське районне радіомовлення - Короп ФM» Олена Лебідь, яка повідомила присутніх про нову рубрику «Ви запитали – ми відповідаємо»,  де розповіла, що кожен житель громади може задати питання в ефірі і через певний час отримати на нього відповідь.

Інформаційні ресурси виконують роль своєрідного «передавального пристрою» у механізмі комунікації, що проходить процес свого становлення в сучасному суспільстві України. Вітчизняне суспільство набуває ознак інформаційного поступово, тому аналіз ефективності різних видів інформаційних ресурсів особливо актуальне,- на кінець зустрічі підсумував Андрій Белан.

Наступний захід по вищевказаному проекту відбудеться 17 листопада 2017 року в приміщенні Коропської центральної бібліотеки під назвою: «Зайнятість сільської молоді в Коропській ОТГ».

 

 

За інформацією відділу економіки, муніципальних  ініціатив, інвестицій
та енергоменеджменту Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь