A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Якість питної води у водопровідній мережі на контролі очільника громади

Дата: 16.03.2018 16:38
Кількість переглядів: 693

Фото без описуСьогодні, 16 березня, перед жителями Вишеньківського старостинського округу на загальних зборах громадян, участь у яких прийняв селищний голова Віктор Журавель, за минулорічні досягнення після об’єднання та заплановані знакові справи для розвитку території звітував староста Володимир Дяченко.

У загальних зборах також прийняли участь директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради Олександр Лаврик, директор комунального підприємства «Вода» Іван Бориско, депутат селищної ради Андрій Куліш,  засоби масової інформації.

Під час звітування староста Володимир Дяченко спочатку окреслив загальну соціально-економічну характеристику округу.

У минулому році відремонтовано громадський колодязь, проведено ремонтні роботи адміністративного приміщення старостинського округу та ФАПу, огороджено дитячий майданчик та бібліотеку, пофарбовано паркани. За кошти інвестора у будинок культури придбано більярд та вишиванки. Постійно в належному стані підтримується вуличне освітлення, благоустрій території: очистка доріг від снігу, косіння узбіч та чагарників, упорядкування кладовищ, висипка грунтових доріг.

Слова невдоволення від Володимира  Івановича почули присутні стосовно участі у толоках, оскільки на упорядкування кладовищ постійно збираються одні й ті ж люди.

Болюча тема і щодо сплати внесків до цільових фондів. Із запланованих 10000 грн. на самооподаткування зібрали лише 3876 грн., які були використані на підтримку благоустрою території.

Фото без опису

Активно обговорювали учасники зборів щодо подальшої долі даних внесків. Вирішили прийняти суму на рівні минулого року – 60 грн. та створити ініціативну групу для роз’яснення населенню у доцільності збору коштів до цільових фондів.

Серед знакових справ на рік теперішній визначили ремонт будинку культури, чистка громадських колодязів, ямковий ремонт доріг, упорядкування кладовища в с. Бужанка, чистка водопровідної мережі №1.

Саме стан води у даній мережі і є найболючішим питанням громадян Вишеньківського старостинського округу. За результатами проведених аналізів виявилося, що всі показники в нормі, але наявна велика кількість заліза. Дехто обурювався щодо глибини свердловини. Окремі пояснення з цього приводу надали директор КП «Вода» Іван Бориско  та Коропський селищний голова Віктор Журавель, який взяв на контроль вирішення даного питання.

Фото без опису

- Ми повинні зараз не шукати винуватих, а виважено та організовано підійти до цієї проблеми та шукати позитивні шляхи виходу з даної ситуації, - наголосив Віктор Іванович.

Оскільки дільничний офіцер поліції на даний час знаходиться на навчанні, то про стан правопорядку на підвідомчій території прозвітував представник  Коропського відділення поліції Бахмацького відділу поліції  Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Руслан Овсієнко.

Фото без опису

Про депутатську діяльність заслухали депутата Коропської селищної ради Андрія Куліша.

Фото без опису

У своєму виступі очільник громади Віктор Журавель подякував старості за роботу, торкнувся питань, які підіймали громадяни в ході загальних зборів, дав вичерпні відповіді. Селищний голова проінформував присутніх щодо розвитку об’єднаної територіальної громади за 2017 рік в цілому і конкретно зупинився на Вишеньківському старостинському окрузі.

Фото без опису

- Як би не було важко у перший  рік об’єднання, але ми працюємо разом, спільними зусиллями покращуємо соціально-економічне становище території, - наголосив Віктор Іванович.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь