A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Засідання виконавчого комітету під керівництвом заступника селищного голови

Дата: 21.07.2017 16:09
Кількість переглядів: 816

Сьогодні, 21 липня 2017 року, в залі засідань селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів заступник селищного голови Василь Кравченко.

На початку  засідання  члени виконкому затвердили порядок денний і перейшли до розгляду проектів рішень.

 Першим  заслухали  питання  про виконання бюджету селища за перше півріччя 2017 року та внесення змін до показників селищного бюджету, про  які прозвітувала начальник фінансового управління Коропської селищної ради Наталія Басанець.

 

Після цього звітував   директор  КП «Благоустрій» про роботу станом на 01 липня 2017 року. Сергій Мурашко озвучив питання про заключення договорів з фізичними особами, також про роботу з вивозу твердих побутових відходів з територій приватного сектора, про організацію роботи столярного цеху, прибирання доріг, погрузку гілля.

Заступник селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Олег Мельоха, який є головою адміністративної  комісії, ознайомив присутніх про проведену роботу комісії за перше півріччя 2017 року, на якій було розглянуто вісімнадцять справ відносно адмінматеріалів по адміністративних правопорушеннях та винесено вісімнадцять постанов КУпАП за статтями 152, 156.

Начальник відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська ознайомила з порядком проведення урочистостей, присвячених до Дня Незалежності України. Розповіла також і про Програму зльоту туристів-краєзнаців Коропщини «Туристська зустріч», метою якої є організація дозвілля та відпочинку юнацької та учнівської молоді з різних напрямів туризму і краєзнавства.

На засіданні також були розглянуті питання заяви Червоненського психоневрологічного інтернату про призначення опікуна та піклувальника над підопічним, про погодження калькуляції вартості однієї години роботи мотокоси, про передачу в оренду нерухомого майна.

Також розглядалися подання підприємств та заяви громадян з питань надання клопотання на отримання кредиту, заміну номера житлових будинків, постановку на квартирний облік, постановку на облік сім»ї, що опинилась у складних життєвих обставинах.

Внесені пропозиції по даних питаннях були взяті до відома.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь