A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

З 1 липня первинна ланка медицини Коропщини залишилася на державній субвенції

Дата: 05.07.2018 11:44
Кількість переглядів: 750

   Фото без описуНа державне фінансування за підписаними з пацієнтами договорами   вони не перейшли. А тому  3 липня члени виконавчого комітету зібралися на засідання, аби внести зміни до селищного бюджету, аби мати змогу передати кошти державної медичної субвенції в бюджет району.

    Як повідомила начальник фінансового управління Наталія Басанець, ситуація із недофінансуванням первинної ланки медицини (була заборгованість із зарплати) виникла тому, що фінанси на галузь були заплановані лише на півроку, оскільки не було зрозуміло, які заклади перейдуть із 1 липня на фінансування по договорах.

    Наші залишилися на державній субвенції. На 3 місяці (липень, серпень, вересень) були виділені 1 мільйон 126 тисяч гривень. Є відповідне рішення селищної ради, яке дозволяє вносити зміни до бюджету в міжсесійний період. Тому їх внесли на виконкомі – а саме збільшили доходи на цю суму за кодом бюджетної класифікації «медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам». Відповідно і збільшили призначення фінансовому управлінню селищної ради  для передачі субвенції до районного бюджету.

   Власне, це було одне із двох питань, що розглядалися на засіданні виконкому. Ще одним своїм рішенням члени виконавчого комітету затвердили програму  заходів з  відзначення у серпні на території Коропської селищної ради Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці Незалежності  України та 100-річчя відродження української державності.

Фото без опису

  Як інформувала начальник відділу організаційної роботи Наталія Ющик, будуть проведені урочистості й святкові концерти, акція «Я − громадянин України» із урочистим врученням паспортів України, тематичні лекції, виставки тощо. Також організують виставку-конкурс дитячих робіт. До Дня Незалежності приурочать і зліт туристів Коропщини «Для активної молоді»

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь