A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відкритий майстер-клас із гопака дали в Коропі

Дата: 02.07.2018 17:15
Кількість переглядів: 752

     Фото без описуМинулої суботи на танцювальному майданчику в парку імені Миколи Кибальчича уже вдруге провели для усіх охочих «дискотеку 60-х, 70-х, 80-х» під назвою «Літні зустрічі». А оскільки незадовго до цього відзначався День Конституції, то й свято присвятили всьому українському – і пісням, і танцям.

   Після першої такої дискотеки, проведеної два тижні тому, було чимало вдячних відгуків. Організаторів – працівників відділу культури і туризму селищної ради та будинку культури – прохали проводити такі свята якомога частіше. Тому через вихідні дискотеку організували знову.

   «От би дощу не було... Чекатимемо на вас і гарний настрій!» − написала на своїй сторінці у Фейсбук начальник відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська, запрошуючи коропчан на захід. І сподівання виправдалися. Адже і погода дозволила гарно провести час, і настрій був просто чудовий.

   Цікаво було всім, і дорослим, і дітям. До слова, наймолодшій учасниці був усього рік. Були серед гостей і люди досить поважного віку, які, задоволені відпочинком, спілкуванням і тим, що вибралися з домівок, щиро зізнавалися, що їм «завели серце по-новому»…

Фото без опису

   Відпочили, кажуть, і душею, і тілом. Але ж і танцювали, не шкодуючи сил. А за правильністю «па» стежила хореограф будинку культури Жанна Маркачова. Під її керівництвом вусі охочі затанцювали найбільш український танець – гопак.

   Якщо ви хотіли побувати на таких дискотеках, але з якихось причин ще не змогли – не варто засмучуватися. Попереду ще два літніх місяці, і нові танцювальні вечори.

   А наступний планують на 14 липня. Як повідомили організатори, вони вже продумали орієнтовну тематику: за два тижні на цьому ж місці вони з нетерпінням чекатимуть на всіх охочих потанцювати під запальні зарубіжні хіти.

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь