A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Голубі озера вітали учасників молодіжного руху Чернігівщини

Дата: 25.06.2018 11:18
Кількість переглядів: 721

    Із 21 по 23 червня 5 представників активної молоді Коропщини взяли участь в обласному заході «ТАМ» − територія активної молоді, що був організований Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

    Всі три дні учасники, а їх зібралось близько 350 осіб з усіх куточків Чернігівщини (представники районів і ОТГ) проживали в наметовому містечку на березі Голубих озер, що в селі Олешня Ріпкинського району. Цікавою та насиченою була програма: спортивна локація (пляжний волейбол, спортивна гра «Веселі старти», перетягування канату, розважально-спортивна гра «Ажіотаж»); фестиваль фарб холлі.

 

 

 

 

   Під час заходу проходили виступи молодіжних команд КВК, театралізоване дійство Івана Купала, вистава «Пісочна анімація», дискотека та кіноклуб наметового містечка під відкритим небом.

    Цікавою була локація з розвитку молодіжних рад, де учасники мали можливість взяти участь в тренінгу «Активізація громади», «Можливості для співпраці» (за підтримки Корпусу Миру США в Україні), «Арт-терапія «Пізнай себе», молоді «Мир починається з родини, формування позитивної життєвої позиції», тренінг з питань попередження конфліктів;

   Народним символом цього заходу учасники та організатори визначили творчий виступ нашого земляка Ігоря Кузьменка, який вже третій рік поспіль радує гумористичною українською піснею про козу Мар’яну ТАМівців.

    Всі учасники трішки стомлені, але задоволені поверталися з нагородами та новими задумами щодо організації молодіжного руху в своїх громадах. Дякуємо Коропській селищній раді за можливість участі в «ТАМ» - території активної молоді.

За інформацією відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту
Коропської селищної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь