A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Святкували державні службовці

Дата: 23.06.2018 16:03
Кількість переглядів: 660

     Фото без описуДо сторічного ювілею державної служби в Україні і з нагоди професійного свята тих, хто представляє державу на місцях, сьогодні відбулися урочистості у районному будинку культури.

     Безліч теплих слів привітань і побажань лунало зі сцени в адресу тих, хто нині працює в державних органах і забезпечує виконання завдань і функцій держави. Їх привітали голова районної ради Михайло Мазуренко і в.о. голови райдержадміністрації Валентина Саволєй, нагородивши спеціалістів окремих структурних підрозділів, відділів райдержадміністрації та інших державних установ грамотами.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Із вдячністю звернулися і до ветеранів державної служби. Теплим спомином і хвилиною мовчання згадали  тих держслужбовців, кого вже немає серед нас.

     Із нагоди професійного свята із вітальним словом виступила і голова відокремленого підрозділу Товариства Червоного Хреста Таісія Онопка. До речі, ця благодійна організація і державна служба в Україні – ровесниці, адже і ТЧХ цьогоріч святкує 100-річний ювілей. До цієї дати Нацбанк викарбував ювілейні монети номіналом 5 гривень. Їх очільниця районної організації урочисто вручила районному керівництву на знак подяки за підтримку діяльності Товариства Червоного Хреста на Коропщині.

Фото без опису

     Урочисто-вітальні миті поєднувалися із пісенними і танцювальними номерами  від  вихованців Коропського центру дитячої та юнацької творчості, школи мистецтв і аматорів районної сцени. Хвилини гумору подарували актори аматорської комік-студії «Чорне і біле».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Державна служба є фактичним провідником ідей державності. Від якості державної служби, а також служби представників органів місцевого самоврядування значною мірою залежить майбутнє окремих регіонів і країни в цілому.

Фото без опису

    Зі святом! Подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі. А найголовніше − заслуженої шани та вдячності людей!

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь