A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Щотижнева нарада у керманича громади

Дата: 16.04.2018 11:17
Кількість переглядів: 639

Фото без описуСьогодні, 16 квітня, селищний голова Віктор Журавель провів щотижневу робочу нараду за участю заступників, начальників відділів, директорів комунальних підприємств, в ході якої обговорили напрацювання за минулий тиждень та розглянули нинішнє соціально-економічне становище в об’єднаній територіальній громаді.

За інформацією начальника відділу освіти Олега Курбанова, роботи з ремонту санвузлів в опорній школі − на стадії завершення. Триває підготовка до участі школярів громади в туристських змаганнях, що відбудуться в Количівці (Чернігівський р-н). На контролі − заміна системи опалення в Атюшівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Станіслава Ковтуна.   

Коригуванням напрацьованих проектів та активною роботою над новими грантовими програмами із залучення коштів займається відділ економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту.

Щодо проведення робіт із заміни водопроводу на території коропського хлібозаводу та можливості відновлення послуг лазні в Коропі проінформував директор комунального підприємства «Вода» Іван Бориско.

Фото без опису

Відділ соціального захисту населення займається наданням матеріальної допомоги учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

На контролі начальника фінансового управління Наталії Басанець − місцеві податки і збори об’єднаної територіальної громади.

Директор комунального підприємства «Благоустрій» Сергій Мурашко повідомив, що активно проводиться прибирання території. Після завершення акції «За чисте довкілля» планується провести підсипку вулиць Авіації та Миру.

Про роботу відділу-служби у справах дітей селищної ради доповіла начальник відділу Наталія Величко. Зокрема постійно на контролі сім’ї, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, проведено семінар зі старостами та засідання комісії із захисту прав дітей.

Фото без опису

Про стан розвитку спорту в громаді та проведені заходи проінформувала начальник відділу сім'ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко.

Начальник відділу організаційної роботи Наталія Ющик проінформувала стосовно пленарного засідання двадцять першої сесії селищної ради сьомого скликання, яке відбудеться 19 квітня об 11-00 в залі засідань районної ради. Також визначилися з датою проведення засідань постійних комісій – 19 квітня о 9-30.

Всі доручення селищного голови, озвучені на нараді, були взяті на контроль до виконання.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь