A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Перший рік після об’єднання: звітував на загальних зборах керманич громади

Дата: 01.04.2018 13:32
Кількість переглядів: 814

У п’ятницю, 30 березня, в районному будинку культури зібралися більше 200 жителів селища та об’єднаної територіальної громади на загальні збори громадян, щоб обговорити стан життєдіяльності ОТГ за минулий рік та перспективні плани на майбутнє.

У заході прийняли участь депутати обласної ради Володимир Селянський та Микола Мисник, голова районної ради Михайло Мазуренко, в.о. голови районної державної адміністрації Віктор Кузуб, депутати Коропської селищної ради, старости старостинських округів. Також на запрошення місцевої влади на зустріч з коропською громадою завітав народний депутат України Анатолій Євлахов.

Відкрив збори Коропський селищний голова Віктор Журавель. Перед початком виступу очільника громади для присутніх продемонстрували відеоролик, в якому коротко представлено основні напрацювання ОТГ за минулий рік, а потім детально за свою діяльність на посаді селищного голови прозвітував Віктор Іванович.

Слова подяки прозвучали у бік керівників організацій та установ району, депутатів всіх рівнів, приватних підприємців та інвесторів, з якими налагоджена тісна співпраця вже не один рік.

Охарактеризував Віктор Журавель й фінансовий стан та роботи, які виконувалися в 2017 році на території громади, вказавши джерела фінансування. Значну увагу у своєму звіті керманич громади приділив темам благоустрою території, вуличного освітлення, капітального та поточного ремонту доріг комунальної власності, покращенню послуг населенню, детально зупинився на кожній галузі ОТГ.

- Результати, яких вдалося нам досягти у минулому році – це спільна й злагоджена робота всіх причетних.  Разом – ми команда, яка й надалі буде працювати на покращення розвитку нашої громади, - зазначив Віктор Іванович.

На 2018 рік у планах  проведення поточних ремонтів приміщень Коропської, Риботинської, Оболонської загальноосвітніх шкіл (це заміна вікон та дверей), ремонт центрального коридору та харчоблоку в дошкільному закладі «Дзвіночок» в смт Короп, будівництво спортивного майданчика  зі штучним покриттям в Атюшівській школі;  освітлення новозбудованого  спортивного майданчика в смт Короп; проведення   капітального ремонту доріг комунальної власності на території громади; будівництво приміщення для лікарської амбулаторії  в центрі села Нехаївка; встановлення  нової сцени на центральній площі в смт Короп, проведення поточних ремонтів приміщень сільських будинків культури; розпочати роботи по будівництву підвідного газопроводу до села Шабалинів.

Повний звіт Коропського селищного голови Віктора Журавля.

Під час обговорення жителі в основному підіймали питання щодо подальшого ремонту доріг в селищі Короп, розвиток дозвілля та співпраця молоді з місцевою владою, руйнування асфальтного покриття вантажівками, створення нових робочих місць на території громади.

Перед громадянами селища про стан правопорядку прозвітував дільничний інспектор Коропського ВП Бахмацького ВП ГУНП Руслан Овсієнко. 

У своєму виступі народний депутат України Анатолій Євлахов подякував за запрошення селищному голові Віктору Журавлю, проінформував щодо видатків, які були спрямовані на Коропщину на відповідні проекти, що реалізувалися у 2017 році, торкнувся питань реформ медицини та поштового зв’язку, пообіцяв і надалі сприяти у соціально-економічному розвитку території.

- Радий, що утворилася Коропська громада і є вже перші зрушення на краще – додаткові кошти, додаткові стимули людей. Продовжуйте дану активну позицію відбудови й надалі, - наголосив Анатолій Сергійович.

 - Ми самі собі куємо щастя. Тому кожному жителю потрібно приймати активу участь у житті громади, - почули присутні від депутата обласної ради Миколи Мисника. Також Микола Ілліч дав загальну характеристику забезпеченості громад та їх підтримці зі сторони держави, наголосив у доцільності створення сільськогосподарських кооперативів.

За роботу подякував селищному голові Віктору Журавлю і голова районної ради Михайло Мазуренко, акцентуючи увагу присутніх на вдалому використанні коштів державної субвенції на розвиток інфраструктури громади.

- Сьогодні ми заслухали перший звіт нової структури, яка створена у 2017 році. За цей рік встановлення, що не впали на коліна – велика заслуга керманича громади, - наголосив Михайло Павлович.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь