A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Співбесіди зі старостами на фінішній прямій

Дата: 11.01.2018 15:26
Кількість переглядів: 839

Фото без описуНа завершальному етапі процес співбесід зі старостами Коропської громади. Сьогодні, 11 січня, за проведену роботу у минулому році та стосовно планів на 2018 рік звітували старости Билського, Атюшівського, Будищенського та Оболонського старостинських округів.

  Постійно на контролі у старости Билського старостинського округу Івана Пупія робота по благоустрою території: своєчасне розчищення снігу, упорядкування кладовища, підтримка вуличного освітлення, підсипка та грейдерування грунтових доріг. В минулому році у Билці зробили капітальний ремонт пам’ятників, за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури – капітальний ремонт проїзної частини по вулиці Сельдімірова, оновили костюми у будинку культури.

Фото без опису

  На рік теперішній Іван Дмитрович планує встановлення огорожі в центрі села. Також проблемним питанням є розчищення ставка та відновлення скважини для забезпечення водою пожежного автомобіля.

  Одинадцять кладовищ налічується у Атюшівському старостинському окрузі. За їх постійним упорядкуванням уважно стежить староста Станіслав Пилипець. Дві території планує загородити цього року.

  За 2017 рік оновили систему опалення в дитячому садочку, замінили котел в будинку культури та закупили металопластикові вікна, які будуть встановлені в році теперішньому. Проводиться ремонт адмінбудівлі старостинського округу, де, за словами Станіслава Івановича, в майбутньому планується виділити приміщення для відділення поштового зв’язку.

Фото без опису

  При потребі завжди проводиться підсипка та грейдерування доріг комунальної власності, а за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури проведено капітальний ремонт проїзної частини по вулиці Молодіжна.

  На 2018 рік у планах старости оновити галузь культури: потрібна нова музична апаратура, тенісний та більярдний столи, сучасне освітлення сцени, ремонт даху, ганку будинку культури.

  Мальовниче село Будище в майбутньому розглядається як зона відпочинку «зеленого туризму». В цьому напрямку щодо благоустрою території працює і староста Олександр Хилько. Відремонтовано дамбу, упорядковано місця відпочинку, толокою висадили саджанці липи, зариблювали ставки мальками білого амура та товстолоба.

  Також в минулому році оновлено опалення в адмінприміщенні старостинського округу, відремонтовано дах та реконструйовано зал в будинку культури, встановлено огорожу в центрі села, проведено вибірковий ямковий ремонт доріг комунальної власності. За ініціативи старости відкрито маршрут приватного перевізника до селища Короп.

  В 2018 році Олександр Володимирович планує завершити роботу по оновленню системи опалення в будинку культури, провести ремонт адмінбудівлі, продовжувати зариблення ставків.

Фото без опису

 Начальник відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська подякувала художньому колективу Будищенського старостинського округу за їх активну участь у заходах та фестивалях громади.

  «Будищенський циганський табір – це відкриття 2017 року!», - наголосила Людмила Володимирівна.

  Дбає про благоустрій території і Володимир Гавриленко – староста Оболонського старостинськогго округу. Упорядкування кладовищ та сміттєзвалищ, підсипка та грейдерування доріг комунальної власності, упорядкування місця для торгівлі, ремонт пам’ятників – все на належному рівні у Володимира Дмитровича. Також у минулому році оформили громадські пасовища, проводили поточний ремонт адмінприміщення старостинського округу.

Фото без опису

  Проблемними питаннями на 2018 рік староста визначив ремонт будинку культури (дах, приміщення), заміна вікон у адмінбудівлі, ремонт дороги, що веде до навчального закладу, заправка водою пожежного автомобіля.

  Заключна співбесіда щодо звіту за роботу у 2017 році та перспективи на рік теперішній відбудеться 15 січня з старостами Рождественського, Городищенського та Поліського старостинських округів.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь