A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Питання запобігання бездоглядності та насилля серед дітей розглядали на засіданні виконавчого комітету

Дата: 18.10.2017 15:04
Кількість переглядів: 887

Фото без описуСьогодні, 18 жовтня, в залі засідань селищної ради пройшов  виконавчий  комітет під головуванням Віктора Журавля.

 Після затвердження порядку денного члени виконавчого комітету приступили до розгляду питань.

Заслухали начальника відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту  селищної ради Оксану Нестеренко,  яка доповіла про проблеми  бездоглядності та насилля серед дітей. Відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту спільно зі старостами старостинських округів вирішили доручити  забезпечення та  своєчасне виявлення,  оцінку потреб, облік та соціальний супровід сімей, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків. За для цього  в повному обсязі ухвалили  проводити інформаційну роботу, спрямовану на популяризацію сімейних цінностей,  підвищення престижності сім’ї, сімейних форм виховання, здорового способу життя, запобігання насильства в сім’ї та бездоглядності дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Начальник відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська  ознайомила присутніх з Планом заходів на 2017 рік у зв’язку з  85-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років  в Україні та  Планом заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та звернула увагу на забезпечення належної організації та проведення зазначених  заходів.

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» питання про передачу в оренду  нерухомого майна нежитлових приміщень в селах Билка та Риботин, зняття статусу службового житла з квартир  в селищі  Короп  висвітлила начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Тетяна Свердлова.

Фото без опису

Про причини негайного відібрання малолітніх дітей  у зв’язку з ухиленням від виконання батьківських обов’язків та з метою створення умов для нормального розвитку й виховання дітей заслухали інформацію начальника відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту Оксани Нестеренко  та  старости Шабалинівського старостинського округу  Миколи Сальнюка.

Одноголосно прийняли рішення по інформації заступника селищного голови Олега Мельохи про розгляд звернення та розрахунки витрат комунального підприємства «Благоустрій» щодо погодження калькуляції вартості послуг по виготовленню труни та надання дозволу на розробку проектної документації  по газифікації   житлового будинку.

Фото без опису

Про розгляд заяв щодо надання клопотання на отримання кредиту в Чернігівському обласному фонді підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та  в зв’язку з проведеним уточненням  змін номерів житлових  будинків в селах Поліське, Тарасівка та селищі Короп слухали начальника організаційного відділу селищної ради Наталію Ющик.

Фото без опису

 

Всі пропозиції на засіданні виконавчого комітету було взято до уваги.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь