A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На засіданнях постійних комісій обговорили питання порядку денного пленарного засідання

Дата: 22.01.2018 15:03
Кількість переглядів: 703

Фото без описуСьогодні, 22 січня, відбулися засідання постійних комісій Коропської селищної ради, на яких обранці громади розглядали питання, що виносяться на порядок денний дев’ятнадцятої сесії сьомого скликання.

  Коропський селищний голова Віктор Журавель на кожній комісії ознайомив депутатів з інформацією стосовно виконання Плану соціально-економічного розвитку Коропської об’єднаної територіальної громади за 2017 рік, детально зупинившись на фінансовій частині зробленого за минулий рік.

Фото без опису

 Також Віктор Іванович представив проект Плану соціально-економічного розвитку громади на рік теперішній, зосередивши увагу членів комісій на переліку проектів, які включені до Плану та спрямовані на розвиток громади.

Фото без опису

 «Звісно, що на виконання всіх проектів не вистачить коштів. Але будемо максимально старатися виконувати заплановане», - пояснив очільник громади.

 На постійній комісії селищної ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, підприємництва, містобудування, будівництва та сфери послуг, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, під головуванням  Віктора Мальцева, як завжди депутати детально розглянули проекти рішень щодо земельних питань, інформацію стосовно яких надала головний спеціаліст земельного відділу селищної ради Лариса Дорошенко.

Фото без опису

 Спільно працювали депутати селищної ради на засіданні постійних комісій з питань  планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, законності, депутатської діяльності та етики, яке за домовленістю провів Олександр Лаврик.

Фото без опису

  Депутати розглянули питання бюджетної сфери та фінансові частини Програм селищної ради, що представлені на затвердження сесії, питання щодо комунальної власності селищної ради та ряд інших.

Фото без опису

Фото без опису

  Всі проекти, що виносяться на розгляд пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії Коропської селищної ради сьомого скликання, рекомендовані членами комісій на затвердження.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь