A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Завершилися співбесіди зі старостами

Дата: 15.01.2018 14:59
Кількість переглядів: 686

Фото без описуСьогодні, 15 січня, відбулися заключні співбесіди зі старостами Коропської громади. За проведену роботу у 2017 році та стосовно планів розвитку на 2018 рік звітували старости Рождественського, Городищенського та Поліського старостинських округів.

  Кладовище у Рождественському за площею майже як у селищі Короп, тому постійно на контролі його упорядкування, про що повідомив староста Анатолій Гейко. Також в належному стані підтримується вуличне освітлення. В цьому році плануються роботи по завершенню освітлення деяких вулиць старостинського округу. У 2017 році оформили громадське пасовище, придбали музичну апаратуру у будинок культури, регулярно проводяться роботи по благоустрою території: розчистка снігу, косіння узбіч, спилювання дерев та чагарників. За кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури зроблено ремонт проїзної частини по вулиці Борисівка.

Фото без опису

  Серед проблем на рік теперішній Анатолій Миколайович виділив ремонт адмінприміщення та будинку культури, упорядкування сміттєзвалища, придбання мотокоси, висипка та грейдерування доріг комунальної власності, окультурення центру села.

  За словами старости Городищенського старостинського округу Наталії Антоненко – підтримка благоустрою території здійснюється організацією толоки. За кошти самооподаткування у минулому році провели ремонт даху будинку культури. Велика кількість громадських колодязів на території також завдає чимало клопоту: ремонтні роботи, очищення. У 2017 році придбали матеріал для сучасного оформлення сцени в будинку культури.

Фото без опису

  В цьому році Наталія Петрівна зосереджує увагу на ремонті даху,оновлення системи опалення та заміні вікон в адмінприміщенні. Потрібно також спиляти дерева в парку біля пам’ятника загиблим воїнам.

  Начальник відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська відзначила роботу художнього колективу Городищенського старостинського округу. У планах придбати нову музичну апаратуру для будинку культури.

 Належний стан благоустрою території Поліського старостинського округу на контролі у старости Надії Солошенко. Півтора місяця велися роботи по упорядкуванню кладовища. Також проведено косметичний ремонт будинку культури, розчищено громадське пасовище, підтримується вуличне освітлення.

Фото без опису

 Серед нагальних проблем на рік теперішній Надія Андріївна вважає капітальний ремонт дороги з твердим асфальтним покриттям, висипка та грейдерування доріг комунальної власності.

Фото без опису

  Коропський селищний голова Віктор Журавель подякував старостам за проведену роботу. «Лише спільними зусиллями, однією командою зможемо і надалі вирішувати всі проблеми громади», - наголосив Віктор Іванович.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь