A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Соціальна акція «Подаруй казку дитині, яка хворіє»

Дата: 18.07.2017 14:30
Кількість переглядів: 898

Майбутнє нашої країни – це наші діти.  І коли на обличчі дитини з’являється посмішка, мабуть це найбільше щастя для дорослих.

    І  тому, щоби подарувати краплинку щастя дітям, які перебувають на стаціонарному лікуванні  в дитячому відділенні КЗ «Коропська ЦРЛ»,  відділ сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради, Коропський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районна організація Товариства Червоного Хреста України запрошує всіх долучитись до соціальної акції «Подаруй казку дитині, яка хворіє». Акція на Коропщині проходить вдруге. В минулому році активність проявили багато жителів Коропа. При передачі подарунків діти були дуже здивовані та щасливі, адже їхні лікарняні будні були «розбавлені» змістовним проведенням часу.

    Акція триватиме з 18 липня по 18 серпня 2017 року. Всі небайдужі, хто бажає долучитись до  акції  може це зробити шляхом надання дитячої літератури (казок, журналів, розфарбовок), олівців, фломастерів, пазлів, настільних ігор та пластикових іграшок – як нових так і б/у в гарному стані.  Місце прийому: відділ сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради (каб.10), Коропська районна організація Товариства Червоного Хреста України (смт. Короп, вул. Поштова,10 в приміщенні школи)  та  Коропський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Кибальчича 1, приміщення РДА, тел. 2-15-50). Всі зібрані речі будуть передані до дитячого відділення КЗ «Коропська ЦРЛ».

 

За інформацією відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь