A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

23 травня в приміщенні Коропської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 23.05.2017 12:53
Кількість переглядів: 930

Фото без опису На початку засідання  Віктор Іванович представив новопризначених керівників  відділів: фінансового управління селищної ради – Наталію Басанець

та відділу соціального захисту населення селищної ради - Ларису Ларченко. Всі дружно привітали нових колег та побажали плідної праці на ниві місцевого самоврядування.

   Першим питанням заслухали звіт заступника селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Олега Мельохи про хід виконання робіт по благоустрою у весняний період. Було відмічено, що більшість підприємств, організацій  проводить роботи по наведенню належного санітарного стану  на закріплених та прилеглих територіях. Постійно проводяться роботи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, роботи по благоустрою вулиць, парків,  квітників, кладовищ. У квітні проводився суботник з прибирання лісових масивів біля населених пунктів об’єднаної громади.

Фото без опису

  Про роботу відділу державної реєстрації  прав на нерухоме майно  слухали інформацію начальника відділу Ольгу Євтушенко щодо виконання повноважень, передбачених Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»,  яка  також повідомила, що  станом на 20. 05. 2017 р.  розглянуто та зареєстровано 1754 заяви щодо державної реєстрації прав на земельні ділянки, житлові будинки, договори оренди землі.

Фото без опису

 Розлянули  питання про погодження штатного розпису КП «Благоустрій», про передачу в оренду нерухомого майна, про погодження калькуляції вартості послуг по виготовленню штахетника. Головний спеціаліст земельного відділу селищної ради Лариса Дорошенко пояснила  ситуацію щодо  питання про погодження акту прийомки-передачі межових знаків на зберігання без підпису суміжного землекористувача, секретр ради Людмила Гавриленко ознайомила присутніх з    розглядом  подань підприємств та заяв громадян.

Фото без опису

Фото без опису

  Пропозиції членів виконкому були взяті до відома.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь