A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Щотижнева нарада у керманича громади

Дата: 12.02.2018 12:45
Кількість переглядів: 903

Фото без описуСьогодні, 12 лютого, селищний голова Віктор Журавель провів щотижневу робочу нараду за участю  заступників, начальників відділів, директорів комунальних підприємств, в ході якої розглянуто стан справ  щодо забезпечення життєдіяльності громади, а також проаналізовано роботу управління та відділів ОТГ.

Про ситуацію з тендерними процедурами та завершальну стадію здачі документації по відремонтованим дорогам проінформував заступник селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Олег Мельоха. Також Олег Віталійович повідомив, що вже ведуться роботи щодо оформлення проектно-кошторисної документації стосовно ділянок ремонту доріг в населених пунктах, які заплановані на виконання у 2018 році.

На контролі у начальника освіти Олега Курбанова ремонт автобуса Лукнівської ЗОШ І-ІІІ ст. та відвідуваність дітей навчальних закладів, оскільки можливі додаткові канікули в деяких школах громади.

Фото без опису

Начальник фінансового управління Наталія Басанець повідомила щодо дати публічного представлення інформації про виконання селищного бюджету за 2017 рік, яка припадає на 15 березня 2018 року, та оприлюднення даного анонсу на офіційному сайті Коропської селищної ради та в районній газеті «Нові горизонти».

Головним спеціалістам земельного відділу селищної ради Віктор Іванович дав доручення розібратися із ситуацією стосовно передачі землі поза межами населених пунктів у власність об’єднаним територіальним громадам та підготовити відповідні роз’яснення для оприлюднення в засобах масової інформації.

Фото без опису

Начальнику відділу культури та туризму Людмилі Самойловській доручено підготувати лист-прохання до районної державної адміністрації стосовно передачі районного будинку культури на баланс Коропської селищної ради та вивчити стан функціонування районних бібліотек.

Детальний аналіз первинної медицини з визначенням пунктів для будівництва лікарських амбулаторій покладено на заступника з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Василя Кравченка.

Фото без опису

Також в ході наради було обговорено орієнтовні дати проведення засідання виконавчого комітету (26.02.2018 р.) та пленарного засідання двадцятої сесії Коропської селищної ради сьомого скликання (06.03.2018 р.).

Всі доручення селищного голови  були взяті на контроль до виконання.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь