A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК - ДЕНЬ ЗНАНЬ, ДОБРА, НАТХНЕННЯ ТА НОВИХ ВІДКРИТТІВ

Дата: 01.09.2017 12:23
Кількість переглядів: 4613

1 вересня – це не звичайний день. Це День Знань. Це час, коли хтось вперше після веселих і тривалих літніх канікул йде до школи, а хтось починає доросле життя у Вищих навчальних закладах.

Розпочинати навчальний рік святом – це дуже гарна традиція. Адже це дійсно свято.

Сьогодні у школах громади пролунав перший дзвоник для 1310 школярів серед яких 157 першокласників, у Коропській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка навчатиметься 604 учнів, першокласників цьогоріч набрали найбільше, ніж у минулі роки: аж три класи, а це 78 школяриків.

 Зранку  порадувало тепле сонечко і всі  радісні та  ошатно вдягнені, з великими гарними букетами квітів  зібралися біля школи, аби розпочати  новий навчальний рік.

Селищний голова Віктор Журавель був запрошений на свято першого дзвоника у  Коропську ЗОШ І–ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка. Він привітав всіх присутніх з початком нового навчального року та побажав учням, вчителям сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог.

- Досягайте  своєї мети у житті, знайдіть  взаєморозуміння з вчителями, зустріньте добрих і надійних друзів, ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

З вітальним словом  виступив директор школи Іван Головешко, який вручив кращим учням  школи похвальні листи, кожному давши повчальні настанови та побажання.

Привітання від батьків звучали з вуст Вероніки Тарасенко та Михайла Півня, який подарував першокласникам чарівну скриньку,  для заповнення її корисними та цікавими знаннями та ще й ключі від неї урочисто були передані вчителям.

Потім усіх вітали «першачки», викликаючи посмішки у батьків  та гостей свята.

Старшокласники заспівали  пісню  «Наша школа», послухали настанови малих козачат, які дали вказівки щодо правил поводження  та навчання в школі, і передали булави знань першим вчителям першокласників, одинадцятикласники вручили  подарунки «новачкам-першокласникам»,  цікаво було подивитися і на танець  старших учнів  з малечею, яка вправно, не поступаючись дорослим, кружляла в парах, та щей голуби злетіли в небо, даруючи радість, удачу, натхнення на творчий успіх школярам,  але всі чекали найцікавішого.  Шкільний танцювальний флешмоб змусив притихнути гостей свята, які прийшли сьогодні до  школи: весела ритмічна мелодія, вправні рухи  учнів  приємно здивували глядачів і викликали хвилю оплесків.

А на завершення шкільної лінійки пролунав  перший дзвінок, який пронесли кращі учні школи Дмитро Хорошок та першокласниця Кіра Грицай.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь