A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Нічого для нас без нас»

Дата: 30.01.2018 09:02
Кількість переглядів: 996

Фото без опису27 січня 2018 року відбувся довгоочікуваний захід для всіх активістів Чернігівщини «IX  зустріч громадських активістів Чернігівщини», в якому взяли участь команди з Корюківки (саме вони й були ініціаторами), Сновська, Новгород-Сіверська, Чернігова, Мени, Сосниці і звичайно активні представники Коропської громади. Приємно що проходив він на Коропщині, це дало нам змогу познайомити гостей з історією, традиціями та гостинністю рідної землі.

  Розпочав робочу зустріч голова молодіжної громадської організації  «Альтернатива» м. Корюківка Володимир Онищук, який довів до відома присутнім мету зустрічі та поділився власним досвідом створення, дієвими кроками та результатами роботи.

Фото без опису

Фото без опису

  Всіх учасників привітав заступник селищного голови Василь Кравченко і зауважив, що майбутнє країни в руках молоді і саме вона повинна навчатись правильному і ефективному управлінню заради нових досягнень та здобутків.

Фото без опису

  Захід проводила професійний тренер Неля Лавріненко, засновник центру розвитку дитини «Янголятко» у м. Чернігові,  яка допомогла зрозуміти механізми участі молоді в житті громади, створенні молодіжних рад та молодіжних громадських організацій. Активну участь в заході взяла помічник народного депутата Анатолія Євлахова Катерина Четверик, яка й надалі готова підтримувати цікаві молодіжні ініціативи.

Фото без опису

  Такі зустрічі - це унікальний майданчик для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку, покращенню становища молоді в місцевих громадах, активізації молоді в житті місцевої громади та реалізації принципу «Нічого для нас без нас».

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

За інформацією відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту 
Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь